Els hotels de Barcelona promouran la contractació de persones refugiades o sol·licitants d’asil

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha signat un conveni amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que permetrà també fer cursos relacionats amb la demanda d’ocupació.

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per promoure la contractació de persones refugiades o sol·licitants d’asil. En aquest acord, el gremi contribuirà a la integració laboral d’aquest col·lectiu en els establiments associats.

En aquesta línia, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies també oferirà formacions relacionades amb la demanda d’ocupació que facin els establiments vinculats a l’agrupació hotelera. El president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Mestre, va explicar en un comunicat que el sector té un alt component humà. “Tenim el deure de prestar els nostres recursos per donar una sortida humanitària a totes aquestes persones”, va afirmar.

En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, la patronal va destacar que cal “la implicació de la societat civil i empresarial per oferir alternatives i solucions als reptes polítics” derivats de l’arribada de persones refugiades. En aquest sentit, el Gremi d’Hotels de Barcelona informarà el Comitè d’Acollida de Persones Refugiades sobre les ofertes de feina de les quals tingui coneixement.

Font: Xarxanet.org