Oberta la convocatòria literària ‘En palabras’ 2019 per a persones migrants i refugiades

El projecte de relats creatius s’adreça a persones interessades a investigar, escriure i compartir històries de vida al voltant de situacions d’exili.

El projecte ‘En Palabras‘ ha obert la convocatòria 2019 per a persones migrants, exiliades i refugiades d’Amèrica Llatina i residents a Barcelona que vulguin participar en un procés col·lectiu de creació literària. La finalitat serà investigar, escriure, compartir i visibilitzar històries de vida al voltant de situacions d’exili. En aquest sentit, els tallers seran conduïts per escriptors i escriptores professionals i es faran servir diversos exercicis de creació i exploració literària.

Poesia, biografia, autoficció, relat curt i altres tècniques narratives seran les eines per potenciar l’escriptura creativa amb aquest col·lectiu. L’escriptura en primera persona farà que una història personal es converteixi en un assumpte grupal. L’objectiu del projecte, així doncs, és donar visibilitat als discursos de les persones migrades i generar diàleg entre autors i autores, institucions i societat civil de la ciutat. Els tallers seran sessions setmanals amb exercicis pràctics i també es faran participacions a esdeveniments literaris.

‘En Palabras’ és un projecte impulsat per la Cooperativa Connectats amb la col·laboració de l’Espai Veïnal Calàbria 66, Casa Amèrica Catalunya i el suport d’Art for Change La Caixa i de l’Ajuntament de Barcelona.

Inscripcions aquí!