La Fundació IRes impulsa la campanya #TotsSomLlegenda per Sant Jordi

La campanya solidària ‘Una rosa per una causa’ se celebrarà en favor de persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

La Fundació IRes torna un any més per Sant Jordi amb la campanya solidària ‘Una rosa per una causa’, una iniciativa en favor de persones i famílies en situació de vulnerabilitat. Enguany, sota el lema #TotsSomLlegenda, l’entitat vol reivindicar que tothom pot reescriure la seva història i convertir-la en una llegenda de superació.

Una princesa cavallera, un Sant Jordi sense armadura, un Drac amb carnet de família nombrosa i un Drac Queen. Amb aquestes versions alternatives de la llegenda de Sant Jordi la Fundació IReS explica històries de superació de desigualtats i vulnerabilitat social.

Durant la diada del 23 d’abril, de 9 a 20h, la campanya #TotsSomLlegenda estarà present al carrer. El Majestic Hotel & Spa Barcelona i l’entitat que impulsa la campanya oferiran una rosa a canvi d’una donació econòmica voluntària a tothom que s’apropi al Passeig de Gràcia 68, cantonada c/València. La recaptació obtinguda de la venda de roses es destinarà íntegrament als projectes de la Fundació IReS que donen suport integral a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

A més a més, a la pàgina www.unarosaperunacausa.org es podran llegir i compartir les històries del #TotsSomLlegenda i participar en el sorteig d’una nit llegendària per a dues persones a una suite del Majestic Hotel & Spa de Barcelona.

Com ja és tradició, la campanya ha comptat des d’un inici amb la col·laboració del Majestic Hotel & Spa, el taller floral Bouquet i la Facultat de Comunicació Blanquerna – URL, dues alumnes de la qual han definit el concepte creatiu i dissenyat els materials gràfics de la campanya.

Fundació IReS 

És una fundació privada que treballa des de l’any 1969  en l’atenció integral a les famílies i les persones en situació de vulnerabilitat, acompanyant-les en els seus processos a través d’equips especialitzats en l’àmbit social, psicològic i educatiu.

La inclusió des de l’apoderament 

La metodologia de la fundació planteja un canvi significatiu en el model tradicional, on és la mateixa persona qui es fa càrrec de la seva situació avaluant i dissenyant el seu propi pla de sortida, sent acompanyada pels professionals i amb el suport de les accions del projecte.