Forma’t! Ja estan disponibles els cursos del mes de febrer de l’Escola de Formació

Com a novetat, aquest any la FCVS impulsa un nou itinerari formatiu en comunicació adreçat a entitats. Inscriu-te als cursos i potencia les teves competències!

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FC VS) creu fermament en la formació contínua com un pilar perquè tota persona pugui continuar desenvolupant les seves competències i fomentant l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Per això, des de lEscola de Formació de la FCVS s’impulsen formacions -adreçades al voluntariat i a les persones tècniques- que responen a les necessitats de les entitats i de l’actualitat social.

Amb l’objectiu d’oferir una formació que s’ajusti a les necessitats de les entitats, aquest any l’Escola de Formació de la FCVS ofereix un nou itinerari formatiu de comunicació que donarà el tret de sortida amb una formació en TikTok del youtuber, instagramer i tiktoker, Long Li Xue.

Durant tot el 2023 s’oferiran formacions per aprendre a elaborar vídeos per a xarxes socials amb el mòbil, analítica web, fundraising, xarxes socials, comunicació inclusiva, transparència… Aquests cursos, que es desenvoluparan durant tot el 2023, es sumaran a les formacions en format master class del 4t Cicle de Comunicació Social.

Formacions del mes de febrer

Tot seguit, et mostrem les formacions que es portaran a terme el pròxim mes de febrer:

Eines digitals per a l’acompanyament i dinamització dels equips de voluntariat (4 hores)

Dates: del 7 al 14 de febrer

Horari: de 9.30 a 11.30 h

Virtual

Curs de voluntariat en l’àmbit de l’oncologia (12 hores)

Dates: 16, 17 i 24 de febrer

Lloc: Barcelona

Curs d’iniciació al voluntariat en línia (18 hores)

Dates: del 20 de febrer al 20 de març

Virtual

Tik Tok per a entitats (2 hores) – NOVETAT!

Data: 21 de febrer

Virtual

Hem d’assegurar el nostre consell directiu? (1,5 hores)

Data: 28 de febrer

Virtual

Consulta el calendari de formacions de la FCVS!