Hem d’assegurar el nostre consell directiu? (1,5 h)

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb la col·laboració d’Arç Cooperativa organitzen la formació ‘Hem d’assegurar el nostre consell directiu?’ el pròxim 28 de febrer.

Adreçat a:

– Persones membres de la junta directiva d’entitats de voluntariat social o que en un futur en formaran part.

– Equip tècnic de les entitats del voluntariat social.

Objectius de la formació

1) Conèixer la legislació (lleis i normes) que pot afectar les responsabilitats de les persones membres de la junta directiva d’una entitat de voluntariat social.

– Legislació dels aspectes fonamentals dels membres de la junta directiva d’una entitat de voluntariat.

– Exemples pràctics.

2) Saber quines són les eines que poden ajudar a fer front a possibles reclamacions.

– Eines per fer front a possibles reclamacions (les assegurances).

– Exemples pràctics.

Persones formadores

– Marina Berga: Advocada i sòcia del Col·lectiu Ronda, SCCL. Desenvolupa tasques d’assessorament jurídic en el camp Civil, especialitzada en la defensa de consumidors i usuaris, comunitats de propietaris, reclamacions de quantitat, i també clàusules sòl. Aquestes tasques les compagina amb l’assessorament a entitats d’economia social i solidària (ESS). És experta en les àrees del dret: Laboral, Jurídic Social i Economia Social.

– Xavier Gómez Abellana: Diplomat en Ciències Empresarial i soci d’Arç Cooperativa. És vocal de voluntariat i economia social i solidària de la FCVS. És responsable del acords amb col·lectius, especialment en el tractament de col·lectius de l’ESS, el tercer sector social i l’associacionisme. Especialista en assegurances vinculades a associacions i federacions. Assessora a persones emprenedores i és ponent en tallers i xerrades a entitats i associacions del món cultural, educatiu, del lleure i del voluntariat.

Horari i inscripcions

La formació tindrà lloc el pròxim 28 de febrer de 10 a 11.30h de forma virtual.

El preu és de 5 euros per a les entitats federades de la FCVS i 10 euros per a les entitats no federades, i inclou el vídeo de la formació.

Ja et pots inscriure a la formació!