El ‘Posa’t La Gorra’ irradiarà de solidaritat Mollerussa en la seva segona edició

AFANOC-Lleida ha preparat tallers, activitats i moltes altres sorpreses amb motiu dels infants amb càncer infantil. La periodista Mari Pau Huguet i l’actor i humorista Toni Albà dinamitzaran la jornada el dia 30 de setembre. 

La segona edició del ‘Posa’t La Gorra’ arriba carregada de sorpreses. Tallers i activitats ompliran Mollerussa de solidaritat en una jornada dedicada als infants amb càncer infantil. La festa solidària que es replica cada any a diferents territoris de Catalunya, torna a la capital del Pla d’Urgell en una jornada que se celebrarà al Parc Municipal el diumenge 30 de setembre, en horari de matí, concretament de 10.00 a 14.00 h.

AFANOC-Lleida ha organitzat aquesta nova edició amb el suport de l’AMPA Mollerussa, formada per les quatre escoles de Primària del municipi (Ignasi Peraire, El Carme, Les Arrels i Pompeu Fabra) i per l’Ajuntament. A més, diverses empreses, entitats, particulars i comerços s’han posat d’acord per repetir l’èxit de la primera edició i superar les 2.500 persones assistents que es van registrar a la primera edició de la festa a Mollerussa, celebrada l’any 2017.

Entre les activitats hi haurà una caminada popular, una batukada a càrrec de Tabalats Mollerussa, la lectura del manifest d’AFANOC amb l’enlairament de globus, una ballada de sardanes, espectacles de màgia o activitats de fitness per nens. La festa comptarà amb la presència de la periodista Mari Pau Huguet i l’actor Toni Albà, que faran la presentació, i del youtuber pagès Miquel Montoro. L’esport, la lectura i els idiomes també tindran el seu espai amb tallers impartits per diversos clubs del municipi.

Novament, la gorra serà el símbol de la festa solidària, un atribut que recorda els infants que pateixen aquesta malaltia oncològica. Patrocinada per Desigual, la gorra es pot adquirir tant a les oficines de l’entitat, a la seva botiga virtual o també visitant els punts de venda que AFANOC té repartits pel territori.

Font: Xarxanet.org