Uneix-te contra el càncer infantil i ajuda a construir el centre d’oncologia pediàtrica més important d’Europa

La campanya #paralosvalientes pretén implicar a ciutadans i empreses en el finançament del nou centre d’oncologia pediàtrica a Barcelona i en la lluita contra el càncer.

L’Hospital Sant Joan de Déu, amb el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l’escola de negocis IESE, ha engegat la campanya #paralosvalientes, amb l’objectiu de recollir els 30 milions d’euros necessaris per construir el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa a Barcelona. La campanya pretén mobilitzar particulars i empreses a col·laborar en el finançament d’aquest gran centre mitjançant microdonacions o grans donacions.

El centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona s’ubicarà en un edifici de quatre plantes amb una superfície construïda de 5.137 metres quadrats que tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l’any, un 30% més dels que Sant Joan de Déu atén en l’actualitat. El centre comptarà amb 8 càmeres per al trasplantament de progenitors hematopoètics i estarà dotat amb els últims avenços tecnològics.

Entre ells i en una segona fase, a partir de la captació de 30 milions d’euros addicionals, l’hospital vol incorporar un innovador tractament de radioteràpia amb protons que actualment no està disponible a Espanya. Aquesta teràpia, que està destinada a pacients amb tumor cerebral, permet una radiació directa a la zona a irradiar pel que fa menys al teixit que està pròxim al tumor.

Les obres s’iniciaran en el tercer trimestre del 2017 i la posada en marxa de la primera fase es produirà en el tercer trimestre del 2018.

Com col·laborar amb la campanya #paralosvalientes?

C5dFxFDXMAINO8LLa campanya #paralosvalientes té per objectiu sensibilitzar i implicar a la ciutadania en la construcció del nou centre pel tractament del càncer infantil a Barcelona. Tothom hi pot col·laborar: particulars,  empreses i fundacions. Tant amb aportacions directes com duent a terme altres iniciatives com, per exemple, en el cas de les empreses, oferint als seus col·laboradors la possibilitat de destinar a la causa un euro en les seves compres.

El jugador del FC Barcelona, Leo Messi, ha sigut el primer a donar suport a la campanya i a emplaçat a la resta del món a fer un senzill gest: pintar-se la cara com els guerrers, ja que un dels objectius de la creació d’aquest centre és impulsar la investigació d’aquesta malaltia per avançar en el seu coneixement i plantar cara al càncer infantil. 

Com fer les donacions?

Particulars:

Empreses:

  • A través del correu:  paralosvalientes@sjdhospitalbarcelona.org

Font: xarxanet.org