La festa del ‘Posa’t la Gorra’ a Barcelona arriba a la 17a edició

El Parc de la Ciutadella acollirà, el proper 16 de desembre, la campanya de sensibilització en solidaritat dels infants i adolescents que pateixen càncer amb l’objectiu d’aconseguir una festa oberta a tothom.

El Parc de la Ciutadella de Barcelona serà, el proper dissabte 16 de desembre de 10.30 a 14 h, l’escenari de la festa ‘Posa’t la Gorra‘ organitzada per l’AFANOC. La 17a edició serà un espai per reivindicar la igualtat dels infants i adolescents amb càncer i la importància de les lleis que ajuden als pares i mares que viuen aquesta situació.

El ‘Posa’t la Gorra’ d’engany té com a principal novetat que serà d’accés gratuït i lliure per a tothom per tal d’aconseguir ampliar la participació. Per això es trasllada la celebració del recinte del Zoo al Parc de la Ciutadella, on es podrà gaudir de més músicaanimacionstallers i a la vegada conèixer la tasca de l’entitat.

L’espai de la Cascada Monumental del recinte serà el nucli central de la jornada i comptarà amb un escenari on tindran lloc les actuacions musicals, l’animació i la lectura del Manifest d’AFANOC a càrrec d’un infant o adolescent amb càncer acompanyat pels representants institucionals i la junta d’AFANOC. La festa també comptarà amb una cercavila de gegants i capgrossos, batucades, actuacions de castellers, entre d’altres.

La campanya, que va començar l’any 2001,  l’objectiu de sensibilitzar a la societat que aquests infants no són pas diferents dels altres i que amb acompanyament a les famílies es pot fer front a aquesta situació difícil. A més, representa la primera font de recursos de les accions que duu a terme l’entitat.

La gorra, el símbol de la festa

La gorra seguirà sent la protagonista indiscutible de la campanya i indispensable per participar de les activitats. Amb un preu de 7 euros, la gorra inclou l’entrada gratuïta al Zoo de Barcelona pels infants fins als 11 anys i pels socis del Super 3, o d’un 50% de descompte pels majors de 12 anys.

Les persones que ho desitgin podran adquirir-la a totes les seus d’AFANOC i a diversos punts de venda distribuïts per Barcelona i rodalies. També de manera online.

Font: xarxanet.org