La 6a edició del ‘Posa’t la Gorra!’ a Lleida omplirà els carrers de música

La cantant Lorena Gómez i el pianista Antoni Tolmos presentaran l’esdeveniment a favor dels infants i adolescents amb càncer.

Música, ritme, sons i dansa. Aquests quatre conceptes inundaran la Seu Vella de Lleida d’alegria i color per celebrar la sisena edició del ‘Posa’t la Gorra!’, la festa solidària en suport als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies Organitzada per AFANOC, enguany l’esdeveniment serà presentat per la cantant Lorena Gómez i pel pianista Antoni Tolmos. Sobre l’escenari, hi haurà l’oportunitat de veure i gaudir diferents actuacions que amenitzaran l’acte lúdic en homenatge a la canalla.

El pròxim 17 de febrer més de vint tallers i activitats obriran el ventall de possibilitats per fer front al càncer amb un somriure. “La música és un vehicle que ens fa viatjar per moments bons, difícils i ens ajuda a expressar estats d’ànim quan no surten les paraules”, afirmen des de l’organització. Les actuacions especials estaran encapçalades pels percussionistes Ignasi Corella i Genís Bagés.

Els Embatukatas de Seròs, la Coral Infantil Shalom i Alícia de Shaqua Famílies en Moviment posaran música i disbauxa a la festa solidària. També hi haurà lloc pel teatre, amb l’actuació del grup d’animació Gil Ratataplam, i per la cultura popular amb l’actuació dels Castellers de Lleida. A més, cap al final de l’esdeveniment es realitzarà un sorteig solidari que precedirà el final de festa.

El ‘Posa’t la Gorra!’ començarà a les 10 i finalitzarà a les 14 h. En aquest sentit, hi haurà un servei d’autobús gratuït per accedir a la festa i gaudir dels sons i ritmes de les diverses activitats. Enguany, Agatha Ruiz de la Prada ha regalat un disseny de gorra ple de força i de vida, amb un gran cor sobre la visera com a símbol d’estimació, cura de l’altre i acceptació.

La campanya d’AFANOC té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania per donar a conèixer la realitat del càncer infantil. Els fons aconseguits amb la venda de la gorra, amb un preu de 7€, aniran destinats a donar suport psicosocial i mantenir la Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s’han de desplaçar a Barcelona perquè els seus fills i filles rebin tractament per combatre la malaltia.

Font: Xarxanet.org