Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Lleida

Entitats com l’Associació Salut Mental Ponent organitzen diferents actes que s’emmarquen en el Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra el 10 d’octubre

“Salut Mental a la comunitat i la feina” aquest és el lema del Dia Mundial de la Salut Mental que aquest any se celebra el dia 6 a Girona. Aquest any  el Dia Mundial reivindica la importància del suport a la pròpia comunitat i als drets de les persones amb trastorns mentals i els de les seves famílies.

Serà una jornada festiva i, alhora, reivindicativa, a la que hi assistiran el President de la Generalitat, Quim Torra, i el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, entre d’altres autoritats.

 

Actes de commemoració del Dia Mundial a Lleida
A Lleida els actes s’inicien el dia 8 d’octubre amb la participació en el Mural Col·lectiu per la salut mental organitzat per diferents entitats. El dia 9 s’inaugura la quarta edició de l’exposició Artentivament a la sala Res Non Verba de Lleida, on els artistes del Club Social La Brúixola hi exposaran les seves obres.
El 10 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, entitats com l’Associació Salut Mental Ponent estaran tot el dia en taules informatives i recaptant donatius. Les podreu trobar a diferents punts: a la Plaça St. Joan, davant l’IEI, a l’Hospital Santa Maria i en tots els CAPs de la ciutat. El mateix dia al matí, l’Associació Salut Mental Ponent i altres entitats participaran en la lectura del manifest organitzat des de la coordinadora i totes les entitats del territori. L’acte més festiu tindrà lloc el dia 14, diumenge, al Bar Gilda, on s’ha organitzat un Aperitiu solidari per la salut mental, amb música en viu.
Ja us podeu descarregar el programa d’actes.