Arrenca el 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat amb una sessió de treball a Lleida

La FCVS – Lleida va acollir ahir a la tarda a la primera trobada territorial  que va donar el tret de sortida al 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat.

El 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat va començar el dijous 18 de febrer amb la primera sessió de treball. La FCVS va acollir aquesta trobada a l’Equipament Cívic de Lleida i va comptar amb més de 30 persones vinculades a diferents entitats sense afany de lucre i altres institucions de les comarques de Lleida.

Durant la sessió de treball es va debatre sobre els cinc eixos del Congrés: El dia a dia de les entitats i persones que hi participen, els recursos de les entitats, la relació amb l’administració, la comunicació i incidència del que es fa i el treball en xarxa.

Aquesta va ser la primera de les 17 sessions programades arreu del territori  i que clouran el proper 18 d’abril a Barcelona.

Coincidint amb la celebració d’aquesta sessió de Lleida, ahir també va entrar en funcionament l’espai web del congrés. La pàgina neix amb l’objectiu de fer difusió de tots els continguts que tinguin relació amb el Congrés, incloses les sessions de treball, recollir opinions d’experts en el sector i esdevenir un espai de participació per a la ciutadania.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar en una d’aquestes sessions ja poden fer la inscripció online.

Font: Xarxanet.org