Albert Francolí, nou coordinador de la FCVS – Barcelona

Albert Francolí ha estat escollit a l’Assemblea local extraordinària i ha manifestat que pretén establir un major vincle amb les entitats federades del territori amb la voluntat de poder treballar plegades.

El 24 de juliol es va celebrar a Barcelona l’Assemblea local extraordinària d’entitats federades on es va escollir l’Albert Francolí com a nou coordinador territorial, substituint al Jesús Sánchez, que va deixar el càrrec per motius personals.

L’Assemblea va escollir per àmplia majoria l’Albert Francolí, procedent de la Fundació Servei Solidari. Francolí va mostrar les línies de treball que es plantegen des de la FCVS a Barcelona i l’equip de coordinació que col·laborarà amb ell. L’Albert Francolí ha manifestat que el seu objectiu pel 2015 és poder assolir allò que s’havia acordat a principis d’any i, alhora, poder establir un major vincle amb les entitats federades del territori amb la voluntat de poder treballar plegades.

Albert Francolí

L’Albert Francolí és llicenciat en Ciències Polítiques i l’Administració per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Cooperació i Desenvolupament de la Universitat de Barcelona – Món3. S’ha especialitzat en projectes d’inclusió social relacionats amb les TIC, així com en projectes de cooperació al desenvolupament relacionats amb l’educació.

Actualment és coordinador de programes d’inclusió social i responsable de captació de fons privats a la Fundació Servei Solidari. Els seus inicis a l’entitat van ser com a dinamitzador del Punt Òmnia. Després de quatre anys segueix exercint aquesta tasca, juntament amb d’altres dins l’àrea de la captació de fons, sobretot en relació a l’organització d’esdeveniments de captació i sensibilització. També s’encarrega de l’àrea de comunicació en la dinamització de les xarxes socials de l’entitat. A més, des de fa una mica més d’un any és el coordinador de l’àrea de voluntariat, així com també de la Fundació Educació Solidària. En aquesta entitat hi va treballar durant la seva estància de dos anys al Senegal, on va coordinar un centre de formació, cultura, oci i esports per a joves i infants en una petita població anomenada Sokone.