Acord de consens a l’Assemblea de la Taula del Tercer Sector Social

Una Junta provisional governarà la institució fins que hi hagi una nova Junta Directiva, a l’octubre

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha celebrat aquest dijous 13 de juliol la seva Assemblea General. Per aclamació, la institució ha acordat escollir una nova Junta directiva el més aviat possible, tal com marquen els estatuts de l’entitat.

Paral·lelament, la Junta directiva actual ha acceptat dimitir, en un acte de generositat, per permetre aquests consens. Mentrestant, s’ha escollit una nova junta provisional formada per 6 entitats membres. Aquesta Junta provisional gestionarà la Taula del Tercer Sector fins que hi hagi una nova Junta directiva, escollida per les eleccions programades pel mes d’octubre, vetllant per la transparència de tot aquest procés.

La Junta provisional estarà encapçalada per Enric Morist (Creu Roja), que exercirà funcions de president en funcions, i formada per un representant de les entitats següents: Càritas Catalunya, Fundesplai, la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA), la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i Salut Mental Catalunya.

L’assemblea ha agraït i reconegut la tasca feta pel president Oriol Illa i tots els membres de la Junta directiva sortint.

Font: Taula Tercer Sector