VI Jornada de Voluntariat Social a Lleida

Un any més, la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una nova edició de la Jornada de Voluntariat Social per apropar a la ciutadania la tasca de les entitats i el paper de les persones voluntàries.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la VI Jornada de Voluntariat Social sota el títol “El voluntariat com a facilitador de convivència i de canvi social”. La jornada tindrà lloc dimarts dia 4 d’octubre, a les 17:00 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

La jornada busca donar a conèixer i sensibilitzar a la població sobre quin és el paper de les entitats socials, quin rol poden jugar les persones voluntàries i de quina manera la ciutadania es pot implicar en aquestes.

En aquesta ocasió la trobada comptarà amb la col·laboració del Fidel Molina Luque, catedràtic de Sociologia de la Universitat de Lleida amb un ampli currículum i experiència en aquest camp. Molina participarà en la primera part de l’acte amb la conferència “El voluntariat com a facilitador de convivència i de canvi social”.

D’altra banda, la segona part de la jornada comptarà amb tres entitats federades de la FCVS que explicaran en què consisteix el seu treball diari i incidiran també en la importància dels valors en la tasca realitzada pels seus voluntaris/àries. Les entitats que col·laboraran en aquesta part de l’acte són: Aspros-AlosaAECC – Catalunya Contra el Càncer i Fundació Catalunya-La Pedrera.

Si esteu interessats a rebre certificat d’assistència, podeu fer la inscripció enviant un correu electrònic a lleida@voluntaris.cat.

Programa

17:00h: Conferència “El voluntariat com a facilitador de convivència i de canvi social” a càrrec de Fidel Molina, catedràtic de Sociologia de la Universitat de Lleida

18:15h: Participació de representants i voluntaris i voluntàries

19:00h: Cloenda