M. Assumpta Costafreda rebrà la Medalla de la Paeria a la Solidaritat

Se li atorgarà a la Coordinadora de la FCVS-Lleida durant la Festa Major de Lleida

L‘Ajuntament de Lleida ha aprovat la concessió de la Medalla de la Paeria a la Solidaritat a la Coordinadora Territorial de Lleida, M. Assumpta Costafreda. Durant la Festa Major de Lleida, que se celebrarà el pròxim mes de maig, es farà l’atorgament.

Assumpta Costafreda és llicenciada en Història, i professora durant 41 anys a l’ensenyament secundari. És voluntària, des de fa prop de 20 anys, a l’Associació de Caritat de Sant Vicenç de Paül, on dóna classes de reforç escolar a la infància en risc d’exclusió social. L’any 2010 va sortir escollida Coordinadora de la FCVS a Lleida

Concessió de plaques i medalles de la Paeria

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Lleida, celebrat el 23 de març, ha aprovat la concessió de 31 plaques i medalles a entitats i persones rellevants de Lleida.

La medalla de la Paeria a la solidaritat ha estat per M. Assumpta Costafreda, Manuel Llaràs, Conxita Tarruella, Ramon Baró, Natàlia Méndez, Pere Terrado, Pere Culleré, Antonio Chacón i Mercè Ciutat.

S’ha atorgat placa de la Paeria a la solidaritat a la Vocalia de Dones de l’Av Balàfia, a la Vocalia de Dones de l’Av Escorxador-Templers, a l’Associació Mujeres en Igualdad, a l’Àrea de la Dona de la Partida de Montserrat, a l’Àrea de la Dona del Centro Extremeño, a l’Àrea de la Dona de la Casa de Aragón, a la Vocalia de Dones de l’AV de Cappont i a Salut Mental Ponent.