Lleida celebra la 8a Jornada de Voluntariat Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una nova edició  per posar en valor el paper del voluntariat i apropar la tasca de les entitats a la ciutadania. La jornada se celebrarà a la Universitat de Lleida el 9 d’octubre.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la 8a edició de la Jornada de Voluntariat Social de Lleida amb l’objectiu de posar en valor i reflexionar sobre el paper del voluntariat i apropar a la ciutadana la tasca de les entitats del municipi. La jornada tindrà lloc el dimarts dia 9 d’octubre a les 17.00 h a la Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

Aquesta nova edició comptarà amb la col·laboració de Rafael Allepuz, professor d’Economia Aplicada de la Universitat de Lleida. La conferència impartida per Allepuz girarà entorn del voluntariat i la seva importància com a servei de desenvolupament integral de la societat.

La segona part de la jornada anirà a càrrec d’entitats de la FCVS i persones voluntàries que explicaran en un espai de debat que significa “Fer de voluntari/a” i quines tasques diàries hi desenvolupen, tot destacant els valors de les seves accions. Les entitats que col·laboraran en aquesta part de l’acte són: Creu Roja Lleida, Antisida i Amics de la Gent Gran.

Cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a lleida@voluntaris.cat. S’emetran certificats d’assistència prèvia sol·licitud.

Programa

17.00 h: Ponència “El voluntariat al servei del desenvolupament integral de la societat”, a càrrec de Rafael Allepuz, Professor d’Economia Aplicada de la Universitat de Lleida

18.00 h: Espai de debat “Fer de voluntari/a” amb la participació d’entitats i persones voluntàries

  • Creu Roja Lleida
  • Antisida
  • Amics de la Gent Gran

19.00 h: Cloenda

Consulta el programa de la jornada!

Font: Xarxanet.org