La FCVS entrega els premis del 7è Concurs de Relats a Lleida

Ja pots conèixer els guanyadors i els relats premiats a la 7a edició del Concurs de Relats de Lleida

El passat 28 d’abril es va celebrar, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública de Lleida, el lliurament de premis del 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social a Lleida. Aquesta edició, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social, obria un espai per a qualsevol persona que volgués explicar i compartir la seva experiència com a voluntari o voluntària en el marc d’una entitat social.

En l’acte es va comptar amb l’assistència i col·laboració del Sr. Pep Tort en nom i representació del Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Sra. Assumpta Costafreda, coordinadora territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Lleida i el Sr. Josep Varela, professor, polític i també escriptor.

Com a novetat d’aquesta edició Lleida comptava amb una modalitat per a joves entre 16 i 18 anys, per tal que els més joves també poguessin donar la teva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt. En aquesta edició s’han presentat 14 relats en la modalitat de més de 18 anys i 6 en la categoria de 16 a 18 anys.

A continuació us mostrem els guanyadors del 7è concurs de relats. Podeu llegir els seus relats al blog Val la pena.

Modalitat de més de 18 anys:

1r Premi: “Top Manta” de Rafael Folch Bartrolí .

2n premi: “Somiant amb els estels” de Roger Torres i Graell.

3r premi: “El sentit de la vida” de Angelina Prenafeta i Gavaldà

Modalitat de 16-18 anys:

El jurat un cop feta la deliberació, va considerar que cap dels relats presentats era mereixedor del premi en aquesta categoria.

Recordem que el concurs de relats de Tarragona tancarà la seva fase de presentació de relats el dia 15 de maig i, a Barcelona s’obrirà la convocatòria del concurs més endavant.

Ja podeu veure les fotografies de l’entrega de premis del concurs de Lleida al nostre flickr.