AIS-Ayuda, menció honorífica del Premi Estatal de Voluntariat Social 2018

L’associació d’ajuda a la infància, entitat membre de la FCVS, rep la distinció en la modalitat col·lectiva. Els premis van ser convocats per la Secretaria d’Estat de Serveis Socials.

AIS-Ayuda (Ayuda a la Infancia sin Recursos) ha rebut la menció honorífica de la modalitat col·lectiva en el Premi Estatal de Voluntariat Social 2018. L’entitat, que és membre de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), ha aconseguit la distinció en el XXè Congrès Estatal de Voluntariat, celebrat els dies 28 i 29 de novembre a Ourense. La Fundación Desarrollo y Asistencia es va endur el Premi Estatal dins d’aquesta modalitat.

En la modalitat individual Doña Lama Tomeh Abdul, voluntària d’oficina local de Creu Roja a Huelva, va rebre el Premi Estatal en reconeixement de la seva trajectòria. Per la seva banda, Concha Pérez Haya va ser distingida amb la menció honorífica per la seva tasca com a coordinadora del Programa de Voluntariat a Hospitales i els seus 14 anys vinculats a Desarrollo y Asistencia.

AIS Ayuda té la missió de vetllar per la inclusió de nens i nenes en risc i sense recursos. Convocats i resolts per la Secretaria d’Estat de Serveis Socials, l’esdeveniment marc que va acollir el lliurament dels premis va comptar amb la col·laboració del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, la Xunta de Galicia, la Plataforma de Voluntariado de España i d’Expourense.