Ja pots pujar el teu projecte de Giving Tuesday

A partir de l’1 de setembre, s’obre el web de la iniciativa solidària i global. 

El web de Giving Tuesday, el moviment que incentiva les bones accions a través de la col·laboració a diversos projectes solidaris, ja està operatiu des de l’1 de setembre. Així, les entitats interessades ja poden publicar les iniciatives que volen impulsar.

En aquesta nova edició, l’equip organitzador del Giving Tueday ha millorat l’organització i disseny de la pàgina. S’hi han afegit apartats per facilitar trobar el projecte que es busca i, a més, hi ha la possibilitat de recuperar iniciatives publicades el 2016 i editar-les.

Durant la primera setmana de setembre, les xarxes socials del moviment aniran donant més informació sobre les novetats del Giving Tuesday.

Per crear un projecte solidari, cal registrar-se a givingtuesday.cat i publicar el contingut. Si es vol iniciar una campanya de captació de fons, cal crear el repte a migranodearena.org, la plataforma oficial de ‘crowdfunding’ de GivingTuesday Espanya. Després s’ha d’enllaçar el repte amb el projecte creat.

El Mercat Social al Giving Tuesday

Per tercer any El Mercat Social de Voluntaris.cat participarà en el Giving Tuesday per tal de continuar difonent la compra social i responsable, així com la tasca solidària que realitzen les prop de trenta entitats que hi formen part. Més endavant us aproximarem detalls de com serà la participació al Giving Tuesday.

Formacions

Durant el mes de setembre es portaran a terme formacions sobre el Giving Tuesday. Ja pots reservar la teva plaça.

7e9bd757-adab-486c-93a3-916bf40614e8