Inscripcions obertes al V Congrés del Tercer Sector Social

Les entitats que s’inscriguin abans del 25 de maig gaudiran de preus especials.

Del 14 al 17 de juny se celebra el V Congrés del Tercer Sector Social sota el lema ‘Créixer Socialment’. Les inscripcions ja estan obertes i les 3.000 entitats que estan vinculades a qualsevol de les 35 federacions de la Taula del Tercer Sector, com la Federació Catalana de Voluntariat Social, tenen un preu reduït. A més, si es fa la inscripció abans del 25 de maig es gaudirà de fins a un 30% de descompte.

Les entitats membres de la Taula del Tercer sector gaudiran dels següents descomptes per a grups:

  • Per la compra de 4 entrades del tipus accés obert, 1 entrada de regal.
  • Per la compra de 18 entrades del tipus accés obert,  2 entrades de regal.

Cal enviar un correu electrònic a taula@tercersector.cat on es proporcionarà un codi d’accés per a poder realitzar aquest tràmit.

Els preus de les entrades ja es poden consultar al web, així com també es poden tramitar les inscripcions.

Congrés

El missatge que es vol remarcar en aquesta 5a edició del Congrés és que el creixement a les societats modernes s’ha de traduir, fonamentalment, en creixement social, dignitat i benestar per a tothom. Perquè aspirem a posar les polítiques socials al centre de tots els programes i projectes polítics, i la reducció de les desigualtats com a objectiu de la recuperació econòmica que estem començant a percebre. Alhora, el V Congrés permetrà, encara més, el Tercer Sector Social.

El V Congrés del Tercer Sector Social comptarà amb una conferència plenària, 2 col·loquis, 8 debats, s’hi presentaran 154 experiències innovadores d’entitats socials i s’oferiran 18 rutes per tot el territori català per conèixer 41 projectes i serveis d’entitats.

Font: Congrestercersector