III Recompte de Persones sense Llar a la ciutat de Lleida

Inscripcions obertes per aquelles persones que vulguin fer voluntariat la nit del 24 d’octubre

En marxa una nova acció per tal de conèixer el nombre de persones que en una nit pernocten als carrers de Lleida o es troben acollides en recursos adreçats a aquestes persones. El III Recompte de Persones sense Llar a la ciutat de Lleida, que es portarà a terme el pròxim 24 d’octubre, és una iniciativa liderada per l’Ajuntament de Lleida conjuntament amb les entitats de la Xarxa d’entitats socials d’atenció a les necessitats bàsiques, la Fundació Arrels de Barcelona i la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida.

El projecte té com a finalitat, per una banda, conèixer el nombre i les característiques (perfil) de persones sense sostre a la ciutat que, en un dia determinat, dormen al carrer o estan allotjades en recursos adreçats a persones amb aquesta problemàtica. Per l’altra, també té per objectiu identificar tots els punts de la ciutat on hi ha persones dormint al carrer, amb el suport de les noves tecnologies, per poder intervenir.

Amb la iniciativa es pretén tornar a repetir l’èxit de participació de voluntariat de l’any 2016, que va arribar a superar les 200 persones, i que es pugui conèixer i millorar les estratègies i els recursos necessaris per poder donar les respostes de màxima qualitat.

Per fer voluntariat al III Recompte de Persones sense Llar a la ciutat de Lleida s’ha de fer la inscripció fins al 19 d’octubre online.