Fundació Arrels, l’activista Helena Maleno i l’advocada Eva Labarta, Premis Valor per la defensa dels drets humans

El Consell de l’Advocacia Catalana concedeix aquest guardó per destacar la tasca d’institucions i persones a favor de la justícia social.   

El Consell de l’Advocacia Catalana ha decidit distingir amb els V Premis Valors la Fundació Arrels, la periodista i activista Helena Malero i l’advocada Eva Labarta per les seves lluites, des de diversos àmbits i trajectòries, contra les injustícies i a favor dels drets humans.

La Fundació Arrels treballa des de 1987 atenent les persones sense llar i sensibilitzant sobre aquesta situació. El Consell ha volgut reconèixer la seva tasca d’acompanyament al col·lectiu sense sostre i la seva capacitat de mobilització del voluntariat demostrada durant tots aquests anys.

Per la seva part, Helena Maleno ha estat guardonada per la seva feina i compromís en la investigació i denúncia de les vulneracions dels drets dels migrants i el tràfic de persones.

El consell de l’Advocacia Catalana també ha destacat Eva Labarta amb el Premi Valor a l’Advocacia Compromesa pel seu paper com a defensora dels drets humans i la feina que promou des de l’Associació Marc Palmés-Nens de katanaentitat que presideix.

L’acte de lliurament se celebrarà el 14 de juny al Palau Requesens de Barcelona.