7 formes de regalar solidaritat per Sant Jordi

Aquest 23 d’abril la rosa i el llibre poden tenir més sentit que mai. El Mercat Social de Voluntaris.cat torna amb la campanya “Roses que transformen vides” amb productes solidaris de Sant Jordi per fer feliç a qui més estimes.

1.- Roses naturals

La rosa natural vermella és el regal més emblemàtic de Sant Jordi i ara la pots regalar a només un click. La rosa natural que t’ofereix El Mercat Social, s’entrega el 22 d’abril a la tarda i el 23 d’abril al matí a Barcelona ciutat i a L’Hospitalet del Llobregat.

Amb la compra de la rosa de la Fundació Privada Jubert Figueras faràs possible que moltes famílies amb pocs recursos econòmics, que estan desplaçades per tenir cura d’un malalt, puguin tenir una llar lluny de casa seva.

2.- Roses Contra l’Oblit

Per lluir a la solapa,  les Roses Contra l’Oblit són un regal ideal. Tenen forma de fermall amb una agulla amb bany de plata i una rosa elaborada amb feltre. A més, aquest any s’estrena una nova col·lecció amb els colors de la senyera catalana.

Al comprar una Rosa Contra l’Oblit d’Amics de la Gent Gran col·laboraràs a fer companyia a les persones grans que pateixen soledat i aïllament social.

Si vols regalar una rosa original, única i sostenible, les roses de roba d’Ared i Aprodisca són un detall perfecte. Tria una rosa de 30 cm d’alt guarnida amb la cinta catalana i llaçada de ràfia, o una rosa amb tela de sac.

Són unes roses que duraran per sempre i amb les què donaràs una oportunitat laboral a les dones en risc d’exclusió social d’Ared i les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o persones amb risc d’exclusió social que treballen a Aprodisca.

4.- Polsera Sant Jordi

Emportar-te una polsera i un punt de llibre és una aposta segura per a fer un regal original i bonic. La polsera és una peça en forma de rosa i goma elàstica de color vermell, i es presenta en un packaging amb un punt de llibre.

És una polsera que te la pots posar qualsevol dia de l’any i amb la què dones suport als programes d’atenció a persones en risc d’exclusió social que atén l’Obra Social Sant Joan de Déu.

5.- Punts de llibre

Acompanya les millors lectures un punt de llibre fet a mà per recordar l’esperit de Sant Jordi cada dia. El punt de llibre té una rosa en forma espiral i unes fulles de goma eva sobre fusta tintada natural i pirogravada.

Els punts de llibre estan fets a mà per una persona que fins fa poc vivia al carrer. Amb la seva compra, col·labores amb l’espai La Troballa de la Fundació Arrels.

6.- Detalls de Sant Jordi

Si vols sorprendre a qui més estimes, posa un toc d’originalitat en aquesta diada i fes viure el Sant Jordi tot l’any. El Mercat Social t’ofereix, entre d’altres, un conjunt de bijuteria de rosa, un baobab amb cor, un ventall floral o un drac de fang.

Tots els detalls d’El Mercat Social que pots regalar per aquest Sant Jordi, contribueixen a posar un gra de sorra en la inserció social i laboral de qui més ho necessita.

​7.- Llibres solidaris

A El Mercat Social pots trobar publicacions i llibres per a totes les edats i que contribueixen als projectes solidaris de les entitats socials. Des de llibres de cuina, llibres pels més menuts, guies didàctiques… i molts d’altres.

Lectures per a que aquest Sant Jordi a més de comprar llibres per a distreure’t en les estones lliures, puguis regalar solidaritat i més d’un somriure.

Font: Xarxanet.org