Voluntaris.cat torna a L’Associa’t a la Festa de La Mercè 2019

Es dinamitzaran dos murals participatius perquè tothom que s’apropi pugui omplir-los de color

La Mercè arriba un any més impulsant el teixit associatiu de Barcelona a través de l’Associa’t a la Festa. Voluntaris.cat tornem a ser-hi presents la tarda del 21 de setembre amb la dinamització del mur “Troba el teu lloc i participa!”. 

A partir de les 16 h totes les persones que s’apropin a la Plaça Catalunya podran participar-hi posant tota la creativitat en el mur que Voluntaris.cat tindrà preparat i que estarà format per dos murals.

L’il·lustrador @pandapissarres estarà fent un disseny en un dels murals que mostrarà els diferents àmbits del voluntariat social i que tothom que s’acosti podrà omplir-lo de color. En l’altre mural, es deixarà volar la imaginació i, qui vulgui, podrà pintar-lo de forma lliure i transmetre els aspectes positius del voluntariat. En acabar la jornada, es destaparà el missatge que aquest mural amaga.

L’activitat que ha preparat Voluntaris.cat s’engloba dins de l’itinerari ‘Dret de totes les persones’, una de les temàtiques que guia la programació de l’Associa’t a la Festa d’aquest any i que reflecteix una de les quatre maneres de moure’s per la plaça. Els altres itineraris que hi haurà són: El clima és de totes; Interculturalitat; Gèneres, diversitats sexuals i feminismes.

On ens trobaràs

L’activitat tindrà lloc el 21 de setembre a partir de les 16 h i fins a les 20.30 h a l’espai Murals Art Urbà de la Plaça Catalunya (pots consultar la localització al següent mapa).