VI Jornada de Voluntariat i Salut a Girona

La FCVS-Girona reedita una jornada amb reflexions sobre l’atenció centrada en la persona. La 6a edició se celebrarà el 28 de març a la Facultat de Medicina i Infermeria de la Universitat de Girona.

La VI Jornada de Voluntariat i Salut a Girona torna per sisè any sota el títol ‘Salut, comunitat i voluntariat. Les persones al servei de la salut’. Organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) conjuntament amb la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona,  l’acte pretén posar en comú el valuós treball de les persones voluntàries i els equips de professionals sociosanitaris amb un eix principal: l’atenció centrada en la persona.

La sisena edició se celebrarà el 28 de març a la Sala d’Actes de la Facultat de Medicina i d’Infermeria de la Universitat de Girona (UdG). La jornada serà una oportunitat per donar a conèixer la realitat que es viu a les comarques gironines on entitats, voluntariat i professional sanitari col·laboren per millorar la qualitat de vida de les persones i el seu benestar.

En primer lloc, després de la benvinguda, hi haurà un espai de quatre tallers on hi haurà un expert/a que dinamitzarà els següents temes: l’escolta activa, el mindfulness, les habilitats personals pel lideratge emocional i per últim l’autonomia de la persona i els drets dels pacients.

Tot seguit, amb una pausa pel cafè, es donarà pas a una taula rodona per promoure l’autonomia i les actuacions des del respecte. A la taula hi participaran les següents persones convidades:

Les conclusions finals aniran a càrrec de la Coordinadora de la FCVS-Girona, Maria Solés. Posteriorment, l’acte conclourà amb una breu intervenció de la Vocal de Salut de la FCVS, Marta Solé, i de la Directora de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, Dolors Juvinyà.

Ja pots consultar el programa de l’acte!

Inscriu-te a la jornada fins al 25 de març