Torna la “Gran Nit Solidària al Liceu”

Els diners recaptats en aquest tradicional sopar solidari es destinaran a més de 6.000 infants i joves en risc d’exclusió social.

Quatre xefs amb Estrella Michelin organitzen per segon any consecutiu, en col·laboració amb LetsBonus, el Gran Teatre del Liceu i Gramona, la Gran Nit Solidària al Liceu en favor del Casal dels Infants.

En motiu de la celebració, que tindrà lloc el proper 14 de setembre, Albert Adrià (juntament amb Paco Méndez del restaurant Hoja Santa), Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig elaboraran un menú especial per a 400 persones.

L’experiència culinària anirà acompanyada de la música del Cor del Liceu, que oferirà una actuació musical especial dissenyada per a l’ocasió. No obstant això, abans de tot els convidats seran rebuts al Foyer amb una copa de benvinguda i entrants preparats pels mateixos xefs.

Tots els fons recaptats durant l’esdeveniment aniran destinats al “Centre Obert Infantil” del Casal dels Infants, dedicada a acompanyar els nens, nenes, adolescents, joves i famílies vulnerables, fomentant la sevaautonomia i confiança personal mitjançant la intervenció educativa perquè puguin tirar endavant.

Les quatre estrelles de la cuina catalana s’han mostrat orgulloses de formar part d’aquesta iniciativa per lluitar contra la pobresa. En la presentació de l’acte, Rosa Balaguer, directora general del Casal dels Infants, agraeix “la suma d’esforços de LetsBonus i dels millors xefs per demostrar un cop més el seu compromís ferm amb la igualtat d’oportunitats de tots els nens i nenes“.

Per tal d’adquirir localitat per aquesta gala solidària caldrà comprar entrada,que té un preu de 149€, al portal web LetsBonus, on també es podrà visualitzar el menú gastronòmic de la nit. L’any passat la cita va ser un èxit, ja que es van recaptar 35.000 euros, una xifra que es pretén mantenir o superar enguany.

El Casal dels Infants és una entitat social i ciutadana que treballa des de la convicció absoluta que qualsevol infant o jove en situació de dificultat pot tirar endavant si rep el suport que necessita.

 

Font: xarxanet.org