Teresa Crespo és reelegida com a presidenta d’ECAS

Serà el darrer mandat en què encapçalarà la Junta Directiva de la federació, que agrupa un centenar d’entitats d’acció social.

Teresa Crespo va ser reelegida el passat 30 d’octubre com a presidenta de la Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) per a un nou mandat de dos anys. Serà l’últim en què encapçalarà la Junta Directiva de la federació, que presideix des del 2009, i un dels objectius d’aquest període serà preparar una nova presidència de cara al 2017.

L’equip es defineix com “una candidatura de continuïtat amb la cultura de l’organització” i es proposa seguir “cercant nous instruments de lluita contra la pobresa i la desigualtat” i potenciar la internacionalització dels projectes de l’entitat. Així mateix, la nova Junta revalida la disposició a “col·laborar amb una relació crítica però propositiva, fonamentada en el diàleg obert, amb els governs, la classe política i els moviment socials”.

Des de la Federació Catalana de Voluntariat Social volem felicitar públicament a la Teresa Crespo per la seva reelecció i mostrar la plena disposició per obrir noves vies de col·laboració entre les dues entitats, que durant 10 anys han compartit espais de participació i d’incidència política en el sector.