Dia Internacional contra la Pobresa

Les entitats socials han organitzat diferents actes en motiu d’aquest dia que se celebra el 17 d’octubre
Un any més, se celebra el 17 d’octubre el Dia Internacional contra la Pobresa, i  la Taula del Tercer Sector organitza el dimecres 17 d’octubre a les 12h un acte a la Fundació Surt (C/Guàrdia, 18. Barcelona) que pretén fer visible la feminització de la pobresa i com aquesta afecta especialment les llars monoparentals.
S’espera comptar amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani; la segona tinenta d’alcaldia i responsable de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz; la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina, i la directora de la Fundació Surt, Sira Vilardell.
És imprescindible inscripció prèvia.
En paral·lel, la Plataforma Pobresa Zero organitza un acte propi el dia abans, dimarts 16 d’octubre. Es tracta de la jornada ‘L’alimentació, un dret vulnerat?’ amb la participació de Rafel Ribó, Síndic de Greuges; Mikel Mancisidor, membre del Comitè de drets econòmics, socials i culturals de les Nacionals Unides, i David Bondia, president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, entre altres participants. Es pot consultar el programa, aquí.