L’Espai Rialles i el Projecte Ksameu, guanyadors dels XXI Premis de Voluntariat de Girona

Els projectes premiats rebran una dotació econòmica de 1.500€. La Fundació Antoni Serra Santamans i el Festival Strenes són els patrocinadors dels dos premis, amb l’objectiu d’enfortir el voluntariat social a les comarques de Girona.

Els XXI Premis de Voluntariat de Girona ja tenen guanyadors. D’una banda, l’Espai Rialles, projecte de voluntariat de l’Hospital de Palamós que neix amb l’ànim de donar suport als menors hospitalitzats i a les seves famílies, va guanyar el Premi Fundació Antoni Serra Santamans, valorat en 1.500€.

D’altra banda, amb la mateixa dotació econòmica, el Projecte Ksameu, una iniciativa socioeducativa per a adolescents i joves de la Fundació Escola Sant Vicenç de Paül, va rebre el Premi Strenes, patrocinat pel festival musical de Girona.

El lliurament es va fer durant la 13a Nit del Voluntariat de Girona, que es va celebrar el passat divendres 16 de novembre. L’objectiu dels dos premis és, en aquest sentit, col·laborar amb els projectes de les entitats de voluntariat social federades de les comarques de Girona, alhora que enfortir el teixit associatiu del territori gironí.

Les entitats beneficiàries dels Premis, així doncs, hauran de presentar una memòria del projecte abans del 30 d’octubre de 2019, on s’explicarà la realització del projecte premiat. El jurat que va avaluar les candidatures estava format per persones expertes en acció social i voluntariat, juntament amb un representant de les patrocinadores dels Premis.