Arriba la 13a Nit del Voluntariat a Girona

La FCVS torna a organitzar l’acte de reconeixement a la tasca de les persones voluntàries de la comarca de Girona el pròxim 16 de novembre

La FCVS celebra la 13a Nit del Voluntariat a Girona  el pròxim 16 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports de Fontajau. Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, les entitats gironines i totes les persones voluntàries que ho desitgin podran gaudir d’una nit festiva on es reconeixerà el gran treball que realitzen per contribuir en la millora de vida de moltes persones de les comarques gironines i de la societat.

L’acte, conduït per la periodista gironina Aida Fuentes, començarà a les 19.00 h i comptarà amb la ponència de “L’experiència del voluntariat” a càrrec de l’escriptora M. Mercè Roca. Tot seguit, i després posar un toc de màgia amb l’espectacle de l’il·lusionista Mag Nani, el cap de fotografia del Diari Ara, Xavier Bertral, i la redactora d’internacional, Cristina Mas, faran una ponència per abordar el voluntariat des del periodisme.

A continuació arribarà el moment de premiar els projectes de les entitats de voluntariat amb el lliurament dels Premis de Voluntariat que els concediran la Fundació Antoni Serra Santamans i el Festival Strenes.

Una vegada coneguts els guanyadors, s’iniciarà la part més festiva de la nit amb una el concert de Carmen 113. Finalment, i per tancar la nit, els assistents podran gaudir d’un bufet lliure cuinat per la Fundació Ramon Noguera i servit pel grup de joves del projecte Ksameu de Figueres.

Inscripcions 

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir a l’acte, poden realitzar la seva inscripció fins al 13 de novembre a través de les entitats de voluntariat o bé a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Girona (Carrer Rutlla 20-22 / 972227911 / girona@voluntaris.cat.)

Per accedir al recinte serà imprescindible disposar de la invitació.

Pots consultar el programa complet en el següent enllaç.