La FCVS-Girona obre la convocatòria dels XXI Premis Voluntariat

Es poden presentar les entitats de voluntariat social federades que tinguin activitat a les comarques gironines 

La Federació Catalana de Voluntariat Social, mitjançant la unitat territorial de les comarques de Girona, amb la col·laboració de la Fundació Antoni Serra Santamans i el Festival Strenes, ha convocat el XXI Premis Voluntariat, amb l’objectiu de col·laborar amb els projectes de les entitats de voluntariat social federades de les comarques de Girona.

Al premi s’hi poden presentar totes aquelles entitats federades de la FCVS que tinguin activitat a les comarques de Girona amb un màxim de dos projectes que es portin a terme abans del 30 de setembre de 2019. Els projectes s’han d’adreçar a les persones participants dels programes de l’entitat i, per dur-los a terme, cal que comptin amb la participació de persones voluntàries.

La resolució de l’adjudicació es donarà a conèixer durant la celebració de la 13a Nit del Voluntariat de la ciutat de Girona que es durà a terme el 16 de novembre al pavelló d’esports municipal de Fontajau.

Premis

Es lliuraran dos premis per import de 1.500 euros cadascun.

Com participar

La participació és gratuïta i es pot fer fins al 6 de novembre presentant el projecte a la seu de la FCVS a Girona (C. Rutlla, 22).

Els projectes que es presentin han de contenir, com a mínim, el títol del projecte, els objectius, l’àmbit territorial d’actuació, el nombre de persones voluntàries, els destinataris del projecte, el calendari d’activitats i el pressupost.

Ja et pots descarregar les bases.