Inscripcions obertes a la II Jornada de Responsabilitat Social: ‘Empresa + Persones amb discapacitat = Oportunitats’

La FCVS ha participat en l’organització com a membre de la Taula de Treball del grup sectorial de persones amb discapacitat que promou l’Ajuntament de Lleida

El pròxim 24 de febrer se celebrra la II Jornada de Responsabilitat Social sota el títol ‘Empresa + Persones amb discapacitat = Oportunitats’ en el marc de la Fira Formaocupa de Lleida. La Jornada té com a finalitat promoure un mercat de treball obert a totes les persones, tenint en compte la igualtat d’oportunitats, la perspectiva de gènere, l’eliminació de barreres, les mesures de conciliació, la immigració, la discriminació o la gestió de la diversitat.

En l’organització de l’acte, hi ha participat la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) com una de les entitats que formen part de la Taula de Treball del grup sectorial de persones amb discapacitat que promou l’Ajuntament de Lleida.

La jornada pretén sensibilitzar l’empresa de la importància de la gestió de la diversitat i potenciar que els i les assistents prenguin consciència de les diferències en l’àmbit laboral. Això pot afavorir un entorn de treball inclusiu, tot garantint la convivència de diferents persones, amb capacitats diverses, en un ambient de mutu reconeixement i no discriminació.

D’aquesta manera, les diferències existents es converteixen en un avantatge organitzacional i competitiu per a l’empresa, que beneficiï les persones i la societat en general. Així doncs, posem de manifest que les empreses capaces de gestionar la diversitat, no només fomenten la inserció sociolaboral, sinó que també contribueixen positivament a tota la societat, oferint un ventall d’oportunitats.

Programa

09.45 h Entrega de acreditacions

10.00 h Inauguració

  • Sra Gemma Domingo, responsable coordinadora de Benestar Social
  • Sra Genoveva Suay, responsable del Servei d’intermediació de l’IMO Ajuntament de Lleida

10.15 h Conferència

  • Contractar una persona amb discapacitat Suma Sra Mavi Rodriguez de EADe Consultors

10.45 h Prec i preguntes

11.00 h a 11.30 h PAUSA CAFÉ Servei de Càtering d’Aspros 

  • Dinàmica d’interacció, coordinada per l’IMO Sra Genoveva Suay i Viviana Gracia

11.45 h Conferència

  • Experiència en primera persona LA FAGEDA

12.30 h Prec i preguntes

12.45 h Cloenda

  • Sr Rafael Oncins, representant de FECOM
  • Sr Joan Sorribes Marín, membre de la Junta Directiva de Down Lleida

Inscripcions

Les inscripcions a l’acte es poden fer en línia.

L’acte se celebrarà a la Fira de Lleida, pavelló 4, Camps Elisis