Més de 5.000 assistents al MarketPlace 2014

El Born CC ha acollit el 20 d’octubre el “Marketplace Europeu 2014” un punt de trobada on 36 entitats socials, 97 empreses, 15 centres especials de treball i 7 plataformes de responsabilitat social, han compartit, analitzat i donat impuls a la seva activitat en l’àmbit de la responsabilitat social i el voluntariat.

Voluntaris.cat (FCVS) ha organitzat el 20 d’octubre al recinte del Born CC la segona edició del Marketplace on s’ha comptat amb una assistència de més de 5.000 persones i més de 400 voluntaris.

Enguany aquest esdeveniment s’ha convertit en un dels actes centrals de la celebració de la designació de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat, i ha format part de l’agenda dels actes commemoratius del Tricentenari.

mp_bornentradaEl Marketplace Europeu 2014 ha esdevingut un espai facilitador, per a fomentar i debatre sobre el futur del vincle de l’entitat i l’empresa, una relació tan necessària i imprescindible per la tasca transformadora social que realitzen milers de voluntaris a Catalunya.
La jornada també va servir per donar el tret de sortida al 25è aniversari de la Federació Catalana de Voluntariat Social, la qual ja va avançar que a més dels actes que realitzarà per commemorar els 25 anys, instaurarà els premis Lluís Martí.

A banda dels 77 estands distribuïts pels passadissos centrals del Born CC, durant tot el dia s’han organitzat diverses activitats formatives per a voluntaris i entitats, d’intercanvi d’experiències d’èxit i col·laboració, així com espais de debat sobre el sector del voluntariat.

Leave a Reply