Festa “Uncopdemà” pels nens i nenes del món

La festa solidària que acollirà el Parc d’Atraccions Tibidabo vol sensibilitzar a les famílies de la situació que viuen molts infants al món.

El Parc d’Atraccions Tibidabo celebra la VI edició de la Festa Uncopdemà el proper 10 de maig. Un dia divertit, familiar i solidari amb el què es vol sensibilitzar que existeix una altra realitat social que afecta a milions d’infants de tot el món, així com la gran tasca que fan moltes entitats per la infància.

L’acte, impulsat per la Fundació real dreams i apadrinat pel jugador del FC Barcelona Xavi Hernández, està adreçat a totes les famílies que vulguin passar-s’ho d’allò més bé amb tallers, actuacions, obsequis i  sorpreses. Tampoc hi faltarà la música amb l’actuació solidària d’AMACORD, grup vocal finalista del programa de TV3, Oh Happy Day.

 

Les entrades tindran un preu especial durant aquest dia. Així, es podran comprar  a 10€ pels menors d’edat i a 20€ pels majors. A més, l’entrada s’acompanyarà amb un gadget solidari. No obstant, si no pots venir però vols donar ‘uncopdemà’ també pots fer un donatiu. Totes les donacions rebudes a través d’elmeugradesorra.org superiors a 3€, rebran una pilota jèquia de comerç just, de regal.
Els fons obtinguts es destinaran a totes les ONG que participen a la Festa Uncopdemà: DISCAN, Fundació Codespa, Make-a-Wish Spain, Save the Children i Fundación real dreams.