Ens retrobem al setembre

A la FCVS farem un descans del 10 al 20 d’agost (ambdós inclosos), i seguirem treballant telemàticament amb serveis mínims durant tot l’agost.

Ja estem a l’agost, amb unes vacances molt diferents del que podíem imaginar.

En aquest 2020 les entitats heu viscut moments molt complicats i heu sabut en sortir-vos-en i seguir endavant. Durant la desescalada, un 80,5% de les entitats federades veu reprendre els vostres projectes amb la participació de persones voluntàries (segons els resultats de l’enquesta que vam publicar el passat mes de juny).

Aquestes dades posen de manifest la gran capacitat d’adaptar-vos i de no aturar-vos per seguir amb la vostra activitat, amb més de 80.000 persones mobilitzades a través del voluntariat, implicades per les vostres causes i per transformar l’entorn.

Volem desitjar-vos a les entitats, a tothom que esteu en els equips tècnics treballant amb tot l’esforç, i a totes les persones voluntàries, que gaudiu de les vacances de la millor manera que pugueu,  cuidant-vos, i amb la passió i la implicació que demostreu sempre que és necessari.

Des de la FCVS tornarem a comptar amb vosaltres al setembre, on seguirem treballant nous reptes i explorant noves fórmules per seguir-vos acompanyant i compartint tot el que estem fent.

I recordeu que el voluntariat no s’atura!  

Per això, si durant aquests dies des de l’entitat voleu donar a conèixer la vostra darrera oferta de voluntariat, la podeu penjar a la borsa Voluntariatenunclic.

I si tu, des de casa, tens ganes de ser una més dels milers de persones voluntàries que avui ja es troben compromeses en la tasca de les entitats, entra també a Voluntariatenunclic i consulta les ofertes.

A la FCVS farem un descans del 10 al 20 d’agost (ambdós inclosos), i seguirem treballant telemàticament amb serveis mínims durant la resta del mes d’agost.