XIII Jornada de Treballadors Socials del Departament de Justícia

L’acte, que tindrà lloc el 17 d’octubre, tractarà sobre el treball social a presons amb les famílies

Sota el títol “Creixem en el treball amb les famílies”, el pròxim 17 d’octubre se celebra la XIII Jornada de Treballadors Socials del Departament de Justícia organitzada pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada amb l’objectiu d’abordar el treball social amb les famílies de persones internes.

 Jornada

En primer lloc a la Jornada es presentarà del treball  “Good Practice Collection”  elaborat  pel  Family Relations Expert Group en  l’experiència professional dins el marc de The European Organisation of Prisons and Correctional Services (EuroPris). Seguidament, la Tuija Muurinen exposarà el programa “Le’ts talk to children” que es porta a terme a Finlàndia amb les famílies de persones internes que es troben complint condemna des del Medi Obert.

L’acte continuarà amb el personal professional de la intervenció social de l’àmbit de l’execució penal  a Catalunya que exposaran el projecte del Grup de Participació d’educació i responsabilitat parental. Finalment, està previst que un grup de treballadores socials presentin un producte que han elaborat d’intervenció grupal amb famílies.

Lloc i hora

L’acte, adreçat als treballadors socials del Departament de Justícia i d’altres administracions, així com a altres professionals i estudiants interessats, se celebrarà el 17 d’octubre al Centre d’Estudis Jurídics (C. Ausiàs Mac, 30, Barcelona) en horari de 8.45 h a 14 h. 

Inscripció

Les inscripcions a la jornada es poden fer a través del formulari fins al 14 d’octubre. Posteriorment es lliurarà certificat d’assistència.