Webinar: La gestió dels conflictes

La FCVS organitza la formació en línia gratuïta el pròxim 14 de juliol per facilitar eines i recursos per a la resolució de situacions conflictives

La situació de crisi sanitària que estem vivint ens ha portat a una tensió emocional individual i col·lectiva que de vegades pot contribuir a generar situacions de conflicte. És per això que, ara més que mai, és molt necessari poder tenir eines que ens ajudin a gestionar aquestes situacions que poden aparèixer en la nostra quotidianitat.

Gràcies al conveni de col·laboració que la Federació Catalana de Voluntariat (FCVS) té amb Aigües de Barcelona, la FCVS ha organitzat el webinar ‘La gestió de conflictes’ el pròxim dimarts 14 de juliol d’11.30 a 13 h on es facilitaran eines i recursos per a la gestió de situacions conflictives.

La formació, que es dirigeix tant a persones tècniques d’entitats com voluntàries, serà impartida per la membre de l’equip de Seguretat i Salut d’Aigües de Barcelona, Maria Muñoz, i la membre de l’equip de Desenvolupament Sostenible d’Aigües de Barcelona, Mònica Rubio.

Inscripcions

El webinar és gratuït (la formació està patrocinada, íntegrament, per Aigües de Barcelona, en el marc del programa ‘Ajudant als que ajuden’) i és necessària inscripció online.

Les places són limitades i el termini d’inscripció s’acaba el 13 de juliol.

També us animem a difondre-ho i reenviar-ho a les persones que penseu que els hi pot interessar.