Voluntaris.cat, bona pràctica al mapa d’experiències en Responsabilitat Social a Catalunya

El Consell de Relacions Laborals de Catalunya, a més, destaca la trajectòria de la Federació Catalana de Voluntariat Social en el Bulletí RScat núm. 32 per la seva gestió responsable i sostenible.

Voluntaris.cat apareix al mapa d’experiències destacades en Responsabilitat Social a Catalunya, impulsat pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya, on destaca el seu compromís amb la gestió responsable i sostenible com a model innovador i de millora contínua de la seva activitat.

Des del Grup Tècnic de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals, format pel Govern i les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya, han destacat que la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) estigui adscrita al codi ètic de les associacions de Barcelona i que hagi aconseguit el nivell 1 i 2 de l’eina TransparEnt.

A més, assenyalen que des de la FCVS es promou la compra de proximitat, l’equitat de gènere, les millores en la qualitat del treball i la integració amb la comunitat i les entitats, a més de comptar amb un ampli apartat sobre transparència en el seu web. Paral·lelament, la FCVS ha aparegut a l’edició núm. 32 del Butlletí RScat, de Responsabilitat Social a Catalunya, eina que amb el nou portal RScat posa l’accent en l’àmbit laboral i social de la Responsabilitat Social al territori.