Voluntaris.cat aspira a transformar a la FESC 2019!

Participarà en la Fira d’Economia Solidària amb l’estrena d’una dinàmica per donar a conèixer dues eines de consum responsable: ‘El Mercat Social’ i el ‘Guanyem-hi tots!’

Voluntaris.cat torna, un any més, a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) que se celebrarà el 26 i 27 d’octubre al recinte Fabra i Coats i on estrenarà la dinàmica ‘Marca’t un punt pel consum responsable!’.

Durant la Fira, la FCVS donarà a conèixer dues eines que promouen l’Economia Social (ESS) i la reutilització de productes,‘El Mercat Social’ i el ‘Guanyem-hi Tots!’.  Tothom que s’apropi a l’estand EGA44 de la Nau Elisa Garcia i que es marqui un punt pel consum responsable podrà guanyar un lot solidari d’El Mercat Social.

‘L’economia ha canviat. I tu, a què aspires’ és l’eslògan trencador que ha triat la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya per a la vuitena edició de la Fira. La FCVS, amb la seva participació, aspira a impulsar la cultura de les economies transformadores, el voluntariat i el consum responsable com a eines d’impacte social i mediambiental en benefici de la comunitat.

El voluntariat ajuda a transformar!

A més de l’estand, que es podrà visitar durant tot el cap de setmana, la FCVS farà la presentació  ‘Voluntaris.cat: Jo aspiro a transformar’ a l’espai Empar Coloma el dissabte 26 a les 15.20 h. El públic descobrirà com pot exercir i practicar un consum transformador i amb impacte social i mediambiental.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya

La FESC 2019, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària, permet conèixer una altra manera de relacionar-se amb el consum. És un aparador de productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l‘ESS: habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.