“Voluntariat i activisme: el ritme d’estar viu”

L’acte es centrarà en compartir diferents vivències i reflexions al voltant del voluntariat social

El proper dimarts, 3 de maig, tindrà lloc la 2a jornada “Universitat i Comissió 3.4” sota el títol: “Voluntariat i activisme: el ritme d’estar viu” on es pretén reflexionar sobre les vivències del voluntariat social. L’acte està organitzat conjuntament per la Comissió 3.4, on la Federació Catalana de Voluntariat Social hi és membre, i ODEC i es realitzarà a la sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia ( Campus de Cappont)

La jornada començarà a les 17.30h amb la projecció el vídeo “El voluntariado como forma de vida”  extret de la plataforma TED Talks que recull la presentació de Letícia Garcia.

A continuació, es durà a terme una conferència sota el lema “Quan fer de voluntari o ser-ho ens canvia el Nord. Brúixoles, fonts, zombis i pollastres decapitats” a càrrec d’Eduard Sala, responsable d’Acció Social de Càritas Barcelona. Després de la conferència es podran escoltar les vivències personals d’activistes i voluntaris de Joves en Acció, Banc del temps i Arrels Sant Ignasi.

A les 19.15h, els estudiants de la Universitat de Lleida que han participat del projecte realitzaran “Aules contra la pobresa en veu alta”. Finalment, la cloenda de la jornada tindrà lloc a les 20.00h.