Una Magic Line de rècords

La caminada solidària de Sant Joan de Déu ha acumulat rècords en aquesta onzena edició: 15.500 magicliners, 1.156 equips i 423.993 euros recaptats.

Tots els fons aconseguits amb la mobilització solidària es destinaran a diversos projectes per millorar la vida de persones en situació vulnerable. “La Magic Line SJD és com una cursa de relleus: primer, comencem a treballar-la des de dins, des de l’equip. Aleshores passem el testimoni als equips, que són els que es mobilitzen per aconseguir el repte que es marquen. I avui, aquest testimoni va als centres, que rebeu els projectes que podreu impulsar per continuar cuidant les persones en situació de vulnerabilitat”, va explicar dimarts el director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Juanjo Ortega, en l’acte de balanç de la iniciativa solidària celebrat a Barcelona.

Ortega va assenyalar la importancia de la implicació i compromís de totes les persones, entitats, escoles i empreses participants. I, com a resultat, amb els diners recollits es podran impulsar diversos projectes socials i sanitaris a Barcelona, Lleida, Las Palmas de Gran Canària, Madrid, Mallorca, Múrcia i València. Seran actuacions i serveis en els àmbits de salut mental, infància i família, sense llar, migracions, dependència i gent gran, discapacitat, recerca i docència, sensibilització, cooperació internacional i exclusió social. Tots els projectes beneficiaris es poden consultar al web de la Magic Line.

Des de l’any 2014, la Magic Line SJD ha destinat al voltant de 3,5 milions d’euros per finançar programes de suport a persones ateses en els centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

Font: Obra Social Sant Joan de Déu