Tornen les sessions (in)formatives de voluntariat en línia

La FCVS organitza noves trobades telemàtiques adreçades a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social

Amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la FCVS torna a organitzar les sessions informatives que es desenvolupen l’últim dilluns de cada mes en format telemàtic.

Arran de la pandèmia, la FCVS ha adaptat el format de les trobades en línia, per tal de garantir un desenvolupament segur de la sessió i evitar la presencialitat de les persones assistents.

En aquestes trobades, les persones assistents podran conèixer què és el voluntariat socialcom es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

Dates i inscripció

Les sessions formatives ja estan programades fins a l’abril i tenen una durada aproximada d’una hora, en horari de matí o de tarda:

  • Dilluns 22 de febrer a les 10 h i a les 18 h
  • Dilluns  29 de març a les 10 h i a les 18 h
  • Dilluns 26 d’abril a les 10 h i a les 18 h

Les trobades es faran en línia i s’enviarà un correu amb l’enllaç amb la sala on es desenvolupa la trobada uns dies abans de la sessió.

Les sessions són gratuïtes però es prega prèvia inscripció a través del formulari.

Per a més informació podeu contactar per correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat.

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat. Les persones que estiguin interessades hauràn de concertar cita prèvia al finalitzar la sessió (in)formativa.