Tornen les sessions (in)formatives de voluntariat presencials

Les trobades se sumaran a les sessions en línia que es realitzen una vegada al mes i que s’adrecen a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) continua apropant el voluntariat a totes les persones que volen ser voluntàries i, per això, torna a organitzar les sessions informatives en format presencial que se sumaran a les que ja es realitzen en línia. D’aquesta manera, la FCVS recupera la presencialiat de les sessions (in)formatives que s’havien deixat de portar a terme com a mesura de prevenció per la pandèmia i, a la vegada, conservarà les trobades virtuals.

En aquestes sessions, les persones assistents podran conèixer què és el voluntariat socialcom es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

Dates

Les trobades tenen una durada d’una hora, són gratuïtes però és necessària inscripció prèvia.

Sessions presencials

  • Dilluns 4 d’abril a les 11 h
  • Dilluns 2 de maig a les 11 h
  • Dilluns 13 de juny a les 11h

Sessions en línia

  • Dilluns 25 d’abril a les 18 h
  • Dilluns 30 de maig a les 18 h
  • Dilluns 27 de juny a les 18 h

Inscripcions

Les inscripcions a totes les sessions es realitzen a través del formulari en línia.

Per a les sessions en línia s’enviarà un correu amb l’enllaç a la sala on es desenvolupa la trobada uns dies abans de la sessió.

Per a més informació podeu contactar per correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat.

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat. Les persones que estiguin interessades hauràn de concertar cita al finalitzar la sessió (in)formativa.

Inscriu-te!