Time To Help, la nova xarxa d’ajuda per videoconferència

És una xarxa on professionals i particulars ofereixen el seu temps durant el confinament per ajudar a altres mitjançant videoconferència.

Davant la situació mundial en què ens trobem, on la majoria dels països estan en confinament pel Covid-19, són moltes les necessitats a què ens estem enfrontem, i moltes per tant, les oportunitats per poder ajudar. D’aquest manera ha nascut Time to help, una plataforma sense ànim de lucre per oferir o trobar ajuda mitjançant videoconferència, des de casa. El web permet trobar professionals i particulars que ofereixen la seva ajuda segons els seus coneixements o professió, i també permet que qui vulgui, es pugui fer un perfil per oferir la seva ajuda o el seu temps als altres a qualsevol persona que ho necessiti.

Imaginem per un moment que el teu advocat laboralista no està disponible, o que et comença a fer mal l’esquena o, potser, l’ordinador del teu fill ha deixat de funcionar. Què fer en aquests moments en què tot funciona sota mínims? Bé doncs, Time To Help és la xarxa -marketplace-, on les persones es poden inscriure per oferir els seus coneixements, siguin quins siguin, perquè quan una persona es trobi en una situació com les esmentades o altres, pugui resoldre-la mitjançant videoconferència. A la plataforma no només hi ha lloc per a professionals de tota mena com psicòlegs, advocats, metges o professors, també n’hi ha per a tots aquells que tinguin habilitats que vulguin compartir, des de músics que s’ofereixen a cantar-nos una cançó pel nostre aniversari, a dissenyadors que ens ajudin amb algun projecte, passant per consultors d’empresa o simplement persones disponibles per xerrar amb algú una estona.

En les seves primeres hores de vida, 50 persones s’han inscrit ja a la plataforma per oferir els seus serveis de manera altruista i les sol·licituds entre persones no paren de incrementar-se. Per als que ofereixen les seves habilitats, poden seleccionar un calendari de disponibilitat i per als que necessiten l’ajuda, poden reservar dins de les opcions que li apareixen, i un cop confirmada i arribada l’hora de la cita, es facilita un enllaç a la videoconferència on podran parlar per videotrucada i així, realitzar les consultes pertinents, a través d’un ordinador o un mòbil.

La iniciativa neix d’un grup d’entusiastes del sector startup i l’economia col·laborativa de Barcelona, Màlaga i París, i es desactivarà quan hagi finalitzat la pandèmia.

Font: Time to Help