S’obre la 22a convocatòria dels Premis Josep M. Piñol

Són dos guardons anuals de 10.000 euros cadascun per fomentar el treball digne. El termini de presentació de candidatures serà el 30 de setembre 2019

La 22a edició dels Premis Piñol, que convoca la fundació privada Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA) amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, ha obert el procés de presentació de candidatures, amb un termini que finalitzarà el proper 30 de setembre.

Els Premis Josep M. Piñol estableixen dues modalitats: millor trajectòria i millor iniciativa. Amb ells, ASCA reconeix i premia la innovació i la trajectòria de les persones, entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Dotats amb 10.000 euros cadascun, es donaran a conèixer en un acte públic el 6 de novembre 2019, a les 19 hores, al Palau Macaya de Barcelona. El jurat està format per nou reconeguts professionals de diferents àmbits, com l’industrial, l’universitari i el del Tercer Sector.

Criteris d’avaluació

  • L’impacte social i laboral del projecte (mesurat en llocs de treball creats i/o previstos).
  • Les iniciatives que facilitin que les persones joves puguin integrar-se amb més eficàcia i rapidesa al mercat de treball.
  • La sensibilitat, iniciatives i accions davant del repte climàtic
  • L’ aportació de les dades econòmiques de la entitat o de les iniciatives innovadores.

Ja pots consultar les bases complertes de la convocatòria i els formularis d’inscripció o demanar-los per correu electrònic a info@acciosolidaria.cat.