Sessions informatives sobre voluntariat

La FCVS organitza trobades adreçades a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social

Amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la FCVS ha organitzat quatre sessions informatives que es desenvoluparan durant el tercer trimestre d’aquest any.

En aquestes trobades, els assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

Dates, lloc i inscripció

Les sessions formatives es portaran a terme en les següents dates:

  • Dilluns  18 de setembre a les 10 h
  • Dilluns   30 d’octubre a les 10 h
  • Dilluns  27 de novembre a les 10 h
  • Dilluns 18 de desembre a les 10 h

 

El lloc on es desenvoluparan les trobades és  la seu de la FCVS (C. Grassot 3, planta baixa. Sala de formació) i tindran una durada aproximada d’una hora.

Les sessions són gratuïtes però per motius d’aforament es prega prèvia inscripció via telefònica al 93 314 19 00 o per correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat (indicant com a motiu “Sessió Informativa” i el dia escollit per fer-la).

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat que es portarà a terme posteriorment a la sessió informativa. En aquest sentit, les persones que estiguin interessades hauràn de concertar cita prèvia a través del telèfon 93 314 19 00 o via correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat.