Segueix oberta l’enquesta del Baròmetre de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

L’enquesta permetrà saber la situació de les entitats en l’atenció de les persones usuàries en el context de pandèmia, i la relació que tenen amb les administracions locals per fer front a la conjuntura COVID-19

L’enquesta del Baròmetre de l’Àrea Metropolitana de Barcelona continua oberta per tal que les entitats socials hi participin i es pugui conèixer quina és la seva situació en relació amb l’atenció de les persones usuàries en aquest context de pandèmia i la relació amb les administracions locals per fer front a la Covid-19.

El Baròmetre és un esforç col·lectiu de les 3.000 entitats socials catalanes que pertanyem a les federacions membres de la Taula del Tercer Sector. Perquè es vol conèixer millor quina és l’aportació que fan a la societat, el seu abast, i quines són les dificultats i els mitjans que tenim avui per fer-ho.

El Baròmetre és una eina àgil i anual que pretén oferir dades recents i objectives del sector i posar-les en comú, perquè totes les entitats siguin més conscients d’on som i quins punts forts i punts febles tenim. 

L’edició del Baròmetre passat analitzava la realitat del sector als municipis de l’AMB, excloent Barcelona, aquest any, en canvi, s’incorpora Barcelona a l’estudi i també la resta de municipis

La temàtica d’estudi d’aquesta edició és doble: conèixer quina és la situació de les entitats socials en relació amb l’atenció de les persones usuàries en el context de pandèmia i la relació que tenen les entitats socials amb les administracions locals per fer front a la conjuntura COVID-19.