Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona celebra el seu 40è aniversari

Per commemorar-ho engega la campanya online ‘Diuen’ que se centra en el sensellarisme.

Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona compleix 40 anys i ho celebra amb la campanya online ‘Diuen per mostrar com l’entitat treballa per fer front el sensellarisme i per agrair la implicació de totes les persones, entitats, empreses i administracions que han col·laborat amb ella. Aquesta campanya substitueix l’acte presencial previst al maig i que va haver de ser suspès a causa dels efectes de la pandèmia de la COVID-19.
Per a Maneu, l’activitat de l’entitat és clau a la nostra societat: “cada cop que una persona perd una llar i l’etiquetem com a persona sens llar, la societat en el seu conjunt s’empobreix. A SJD Serveis Socials volem contribuir en la construcció d’una societat més humana, més inclusiva, amb oportunitats per a tothom. Cada cop que una persona sense llar aconsegueix una llar tots ens enriquim, curem ferides, ens reconciliem uns amb els altres” explica Salvador Maneu, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona.
“El compromís d’hospitalitat amb les persones més fràgils i vulnerables de la societat de SJD Serveis Socials ha anat adaptant-se a la realitat i necessitats de cada moment al llarg d’aquests primers 40 anys de trajectòria i ha de seguir sent així en els pròxims anys per ser fidels a la nostra missió d’afavorir oportunitats per a què tothom pugui dur a terme els seus projectes vitals” afegeix Maneu. Actualment l’entitat treballa en 8 programes d’atenció a persones en situació vulnerable, tant persones soles, com famílies.