Rosa Palau, nova coordinadora de la FCVS – Lleida

Ha estat escollida a l’Assemblea local extraordinària on ha manifestat que cal continuar posant en valor la feina que s’ha desenvolupat des de Lleida els darrers anys, donant a conèixer la FCVS a la ciutadania, les institucions públiques, els agents socials, educatius i les empreses 

El 17 de maig  s’ha celebrat a Lleida l’Assemblea local extraordinària d’entitats federades on s’ha escollit Rosa Palau com a nova coordinadora territorial, substituint a M. Assumpta Costafreda, que ha deixat el càrrec després de complir dos mandats de quatre anys.

Captura de pantalla 2018-05-18 a les 9.20.40L’Assemblea ha escollit, per vot unànim, Rosa Palau, procedent de l’Associació Lleidatana Síndrome de Down. Palau ha mostrat les línies de treball que es plantegen des de la FCVS a Lleida i l’equip de coordinació que col·laborarà amb ella.

Rosa Palau ha manifestat que el seus objectius per aquest mandat són, per una banda, posicionar la FCVS com agent de referència en temes de voluntariat i foment de l’associacionisme a la província de Lleida. Per l’altra, treballar amb les entitats que formen part de la Federació per sumar sinergies.

Rosa Palau i Teixidó

Rosa Palau, de família de pagesos i mare de dos fills bessons, ha tingut una trajectòria laboral molt marcada per la seva implicació sindical, arribant a desenvolupar durant vuit anys el càrrec de secretària general de la UGT-Terres de Lleida.

Abans d’entrar en el món sindical, Palau va ser voluntària de la Llar Santa Anna dels Germans Franciscans de la Creu Blanca al Castell del Remei per a persones amb discapacitat psíquica.

Durant el temps que va participar activament en el sindicat va conèixer l’Associació Lleidatana Síndrome de Down  i va fer-se voluntària de la mateixa col·laborant per la inserció laboral de les persones amb síndrome de down.