Participa en l’edcamp ‘Joves i voluntariat: coneix, participa i transforma’

Un dia de treball col·laboratiu on es debatrà sobre la  participació de la joventut en el món associatiu i el voluntariat

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) juntament amb la Fundació Jaume Bofill impulsen l’edcamp ‘Joves i voluntariat: coneix, participa i transforma’ el pròxim divendres 26 de novembre al Centre Cívic El Sortidor. En aquest espai es reflexionarà entorn la importància de fer més accessible la participació de la joventut en el voluntariat.

La FCVS treballa per garantir la participació de joves en els projectes de les entitats socials a través d’accions de voluntariat. Aquest edCamp és l’espai on es desplegaran  totes les reflexions i debats, entorn la importància d’implicar la joventut en el voluntariat com a eina de cohesió, de millora de l’ocupabilitat i d’intervenció comunitària.

Si creus que la participació de joves en el món associatiu és una de les claus per transformar la societat en què vivim, no et perdis l’EdCamp ‘Joves i voluntariat’.

Programa

9 h – Acreditacions

9.30 h – Creació mapa de temes a debat

10 h – Primera franja de debats

11 h – Esmorzar

11.30 h – Segona franja de debats

12.30 h – Posada en comú i tancament

Lloc: Centre Cívic El Sortidor (Plaça del Sortidor, 12, Barcelona)

Inscripcions

L’edcamp està obert a tothom, és gratuït i cal inscripció prèvia.

Inscriu-te!

Què és un edcamp?

Un edcamp és una trobada amb persones de la comunitat educativa amb ganes d’aprendre, compartir entre iguals i fer xarxa. Els Edcamps són impulsats per persones que volen transformar l’educació. Se n’han fet més de 1.000 a Catalunya i arreu del món.

Els quatre principis d’aquesta metodologia són:

-Trobades obertes a tothom

-Cocreació de sessions

-Aprenentatge entre iguals

-Aprofita l’aprenentatge i canvia de sessió quan vulguis